Yemeksepeti Banabi kendisine eşlik edip bayilik açacak girişimciler arıyor
Yemeksepeti Banabi kendisine eşlik edip bayilik açacak girişimciler arıyor. ( İzmir Haberleri 35 )

Yemeksepeti Banabi kendisine eşlik edip bayilik açacak girişimciler arıyor

Anında market alışverişi sektöründe kurulduğu 2019 Nisan ayından bu yana hızla büyüyen Yemeksepeti Banabi, bu yılın sonuna kadar depolarının sayısını 400’ün üzerine çıkartmayı hedefliyor. Türkiye’de 37 ilde ve 141 ilçede, 4 binden fazla ürünü dakikalar içinde milyonlarca kullanıcısına ulaştıran Yemeksepeti Banabi, franchising sistemi/bayilik modeli ile 100-250 metrekare büyüklüğünde depolar açarak girişimcileri Yemeksepeti ailesine katılmaya davet ediyor.

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti’nin anında market alışverişi markası Yemeksepeti Banabi, hizmete başladığı 2019 Nisan ayından beri büyümesini istikrarla sürdürüyor. Türkiye’de 37 ilde ve 141 ilçede 4 binden fazla ürünü dakikalar içinde milyonlarca kullanıcısına ulaştıran Yemeksepeti Banabi, büyümesiyle paralel depo sayısını artırmayı hedefliyor ve kendilerine geleceği olan, karlılığı ve verimliliği yüksek bir iş kurmak isteyen girişimcileri franchising sistemi /bayilik modeli ile bir depo sahibi olarak Yemeksepeti Banabi ailesine katılmaya davet ediyor.

Son bir yılda siparişlerini 2 buçuk kat büyüten Yemeksepeti Banabi, depo açmak isteyen girişimcilerden ön şart olarak, perakende ve kurye yönetimi konusunda tecrübeli olmalarını bekliyor. Ancak, Yemeksepeti’nin kuruluşundan bu yana özünde var olan girişimcilik ruhu, iş ortağı adaylardan istenen ön gereklilikler arasında listenin en üst sırasında yer alıyor. Adaylar Yemeksepeti Banabi başvuru sitesinden başvurularını yapabilirler.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …