Bonservis ve Aytemiz de artık Yemeksepeti Nar projesinde!
Bonservis ve Aytemiz de artık Yemeksepeti Nar projesinde! . ( İzmir Haberleri 35 )

Bonservis ve Aytemiz de artık Yemeksepeti Nar projesinde!

Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, iş ortağı restoranların dijitalleşmeleri ve işlerini büyütmeleri için yenilikçi çözümler geliştiriyor. Yemeksepeti bu kapsamda sunduğu Nar hizmeti ile Türkiye’nin öncü markalarıyla Yemeksepeti’nin iş ortaklarını indirimler ve avantajlar sunan ortak bir platformda buluşturuyor. Böylece Yemeksepeti, 60 bine yakın iş ortağı restorana gıda, temizlik, akaryakıt ve mutfak malzemesi gibi ürün ve hizmetlerden indirimli olarak faydalanma fırsatı sunuyor.

Yeni iş birlikleriyle Nar projesinin sunduğu imkanları geliştiren Yemeksepeti, son olarak bir Esas Holding kuruluşu olan, gıda ürünleri alanındaki başarılı alışveriş platformu Bonservis Gıda ve kaliteli akaryakıt ve şaşırtan hizmetleriyle öne çıkan, akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası Aytemiz ile anlaştı. Yeni iş birliği ile Yemeksepeti, iş ortağı restoranlara bu seçkin markaların ürün ve hizmetlerinden özel avantajlarla yararlanma imkanı sağladı.

Yemeksepeti Portakal uygulaması üzerinden giriş yapılabilen Nar hizmeti ile Yemeksepeti iş ortakları verimlilik, tasarruf ve maliyet yönetimi avantajı kazanırken, Nar projesine katılan markalar da iş hacmini genişletiyor ve yeni müşterilere ulaşıyor.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …