Tatil Eğlencesi Maysa ve Bulut ile Ege Perla’da
Tatil Eğlencesi Maysa ve Bulut ile Ege Perla’da. ( İzmir Haberleri 35 )

Tatil Eğlencesi Maysa ve Bulut ile Ege Perla’da

TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi film karakterleri Maysa ve Bulut eğlenceli maceralarına katılmak için İzmirli minikleri tatilde Ege Perla’ya davet ediyor.

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki İzmir’in öncü karma projesi Ege Perla, TRT Çocuk kanalının sevilen ve çok izlenen çizgi film karakterleri Maysa ve Bulut’u minik dostlarıyla eğlenceli zaman geçirip birlikte dans edecekleri bir etkinliğe davet ediyor.

13 – 14 Kasım tarihlerinde saat 14.00 – 16.00 ve 18.00’da gerçekleşecek Maysa ve Bulut karakter gösterisi ve sahne performansı, başta dostluk, yardımlaşma gibi temaları işlerken; hayvan sevgisi, doğa sevgisi, paylaşmak gibi önemli değerleri eğlenceli bir dille anlatıyor.

Ege Perla B1 katta bulunan etkinlik alanında ücretsiz gerçekleşecek olan gösteride çocuklar fenomen karakterler Maysa ve Bulut ile birlikte eğlence dolu oyunlar oynayarak tatilde keyifli iki gün geçirecek.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …