Ege Perla’da 400 TL ve Üzeri Alışverişinizde 100 TL Yüklü Param Kart Anında Hediye!
Ege Perla’da 400 TL ve Üzeri Alışverişinizde 100 TL Yüklü Param Kart Anında Hediye!. ( İzmir Haberleri 35 )

Ege Perla’da 400 TL ve Üzeri Alışverişinizde 100 TL Yüklü Param Kart Anında Hediye!

Etkinlik ve kampanyaları ile her zaman keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Ege Perla, yeni yıl alışverişlerinde ziyaretçilerine harcadıkça kazandıran fırsatlar sunuyor. 

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki İzmirin öncü karma projesi Ege Perla, yılbaşına özel olarak düzenlediği ‘’Param Kart’’ kampanyası ile yeni yılda da kazandırmaya devam ediyor. 24 Aralık 2021- 2 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek yılbaşı kampanyasında, ziyaretçiler Ege Perla’dan yapacakları 400 TL ve üzeri alışverişlerde kampanya noktasına gelerek 100 TL yüklü Param Kart kazanacak. Katılımcılar 100 TL yüklü Param kartlarını Ege Perla’da bulunan mağazalarda kullanabilecek.

Stoklarla sınırlı bu kampanya ile yılbaşı alışveriş keyfini kazanca çevirmek isteyen herkesi, 24 Aralık-2 Ocak tarihlerinde 11.00-19.00 arasında Ege Perlaya davet ediyoruz.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye; Ege Perla web sitesinden, sosyal medya hesapları ve kampanya masasından ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …