Samsung’dan Tefal Tava Seti hediyeli Ankastre Set Kampanyası
Samsung’dan Tefal Tava Seti hediyeli Ankastre Set Kampanyası . ( İzmir Haberleri 35 )

Samsung’dan Tefal Tava Seti hediyeli Ankastre Set Kampanyası

Siz de sonbahar ile birlikte evinizdeki ankastre setinizi modern teknoloji ve özelliklere sahip Samsung ürünleri ile değiştirmek isteyenlerdenseniz, bu kampanya tam size göre. Samsung’un Ekim ayı sonuna kadar sürecek kampanyası kapsamında yapacağınız ankastre set alışverişinizle Tefal Ingenio Titanium Elegance Tanışma Tava Seti hediye fırsatından faydalanabilirsiniz.

Samsung Electronics sonbaharla birlikte evlerindeki ankastre ürünlerini yenilemek isteyenleri sevindirecek bir kampanya başlattı. 31 Ekim’e kadar tüm Türkiye’de geçerli olacak kampanya kapsamında, Samsung marka seçili ankastre fırın, ankastre ocak ve ankastre davlumbaz ürünlerini set olarak (ankastre fırın, ankastre ocak, ankastre davlumbaz) satın alanlara, KDV dahil tavsiye edilen satış fiyatı 554,90 TL olan ve üç parçadan oluşan Tefal Ingenio Titanium Elegance Tanışma Tava Seti hediye ediliyor olacak.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …