Zorlu Enerji Gönüllüleri “Kıvılcımlar” orman alanlarını temizliyor
Zorlu Enerji Gönüllüleri “Kıvılcımlar” orman alanlarını temizliyor. ( İzmir Haberleri 35 )

Zorlu Enerji Gönüllüleri “Kıvılcımlar” orman alanlarını temizliyor

Zorlu Enerji Gönüllüleri “Kıvılcımlar”, ülkemizdeki son orman yangınlarından sonra anlamlı bir etkinliğe imza atarak Alaşehir ve Kızıldere Santrallerinin yakınında yer alan ormanlık ve mesire alanlarını temizledi. 

2018 yılında Zorlu Holding İnsan Kaynakları Grubu Başkanlığı tarafından geliştirilen kurumsal gönüllülük programı Kıvılcımlar Hareketi kapsamında Zorlu Enerji Kıvılcımları Manisa ve Denizli’de bulunan santrallerinin çevresindeki ormanlık ve mesire alanların temizlenmesi için harekete geçti.

İnsan eliyle kirlenen çevrenin temizliği için kolları sıvayan 86 Zorlu Enerji çalışanının gerçekleştirdiği etkinlik, çevreden de büyük destek topladı. Yangına neden olabilecek atıkları toplayan Zorlu Enerji Kıvılcımları, doğa ve ormanlarımıza ilişkin tehlikelere karşı her an tetikte olmak gerektiğini hatırlattı.

Tüm canlılara yaşam kaynağı sunan ormanların sürdürülebilir bir dünya için vazgeçemeyeceğimiz unsurların başında geldiği bilinci ile harekete geçen Zorlu Enerji Kıvılcımları “enerjimiz ormanlarımızı korumak için” diyerek çıktığı yolda, çevre temizliği aktivitelerini farklı illerde de planladıklarını iletti.

Zorlu Grubu Kıvılcımlar Hareketi nedir?

“Parlak bir gelecek, sürdürülebilir bir yaşam ve toplumsal fayda” vizyonuyla 2018 yılında Zorlu Holding İnsan Kaynakları Başkanlığı tarafından kurumsal gönüllülük programı Kıvılcımlar Hareketi, Zorlu Holding ‘in “Akıllı Hayat 2030” vizyonu çerçevesinde toplumsal eşitsizlikleri azaltma ve çevre odak alanları doğrultusunda gönüllülük projelerine devam ediyor.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …