WEEWELL WSB160 STERİLİZATÖR İLE MUTFAKTA HAYAT DAHA KOLAY!
WEEWELL WSB160 STERİLİZATÖR İLE MUTFAKTA HAYAT DAHA KOLAY!. ( İzmir Haberleri 35 )

WEEWELL WSB160 STERİLİZATÖR İLE MUTFAKTA HAYAT DAHA KOLAY!

Anne ve babaların, özellikle yeni doğan dönemindeki bebeklerinin hijyeni ve bağışıklığı konusunda oldukça hassas olduğu biliniyor. Bebek elektroniği alanında dünyanın önde gelen markalarından Weewell’in yenilenen WSB160 Sterilizatör’ü, göze hitap eden dış tasarımı ile her mutfağa uyum sağlıyor. Bebeklerin dolaylı olarak gıda temasını sağlayan biberon, emzik ve mama kabı gibi gereçlerini steril etmek için tasarlanan WSB160, bu konuda dikkatli olan ebeveynlere güven veriyor. 

Bebekli evlerde, özellikle erken bebeklik dönemindeki hassasiyet düşünüldüğünde bebeklere temas eden beslenme gereçlerinin temiz ve maksimum derecede hijyenik olması gerekiyor. WSB160 Sterilizatör’ün geniş iç hacmi, bebeğinizin her boydan biberon, mama kabı ve emziğini pratik bir şekilde sterilize etmenize yardımcı oluyor. 8 biberonu aynı anda pratik ve güvenli sterilize edebilen WSB160, sessiz çalışarak bebeklerinin konforunu düşünen ebeveynlere yardımcı oluyor. İçeriğinde ek kimyasal temizlik maddeleri bulundurmayan, zararlı mikroplardan ve bakterilerden arındırma özelliğine sahip Weewell Sterilizatör, ebeveynlere güven veriyor.

Steril ve Kuru Bebek Ürünleri ile Ebeveynler Daha Rahat

Weewell’in hijyenik ve BPA içermeyen teknolojisi ile tasarlanmış sterilizatörü, bebekleri konusunda hassas olan ebeveynlerin kaygılarını en aza indiriyor. Kurutuculu sterilizatör, sterilizasyon işlemiyle en yüksek seviyede hijyen sağlarken kurutma işlevi ile beslenme ürünlerini kullanıma hazır halde sunuyor. Otomatik sabit sıcaklık teknolojisi ile hızlı ısınan Weewell sterilizatör modeli, ürünün kapağı açılmadığı sürece 6 saat boyunca içindeki ürünlerin steril kalmasını sağlıyor. WSB160 Sterilizatör’ün dijital ekranı kullanımı çok daha rahat bir hale getiriyor ve işlem süresini takip edebilmeyi kolaylaştırıyor.

Mutfaktaki Büyük Yardımcı!

Weewell WSB160 Sterilizatör programlanabilir kurutuculu bir sisteme sahip olduğu ana işlevinin dışında pek çok farklı kullanımlarda da ebeveynlerin mutfakta büyük destekçisi oluyor. Aynı anda yemek ve mamayı ısıtırken mini rafı sayesinde yumurta haşlama imkânı sağlayan WSB160 Sterilizatör, anne ve babaların ihtiyacı olan her şeyi tek bir cihazda tüketicilere sunuyor.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …