Türkiye Finans SWIFT mesajlarında hatasız işlem oranı yıllık yüzde 99,78 olarak gerçekleşti
Türkiye Finans SWIFT mesajlarında hatasız işlem oranı yıllık yüzde 99,78 olarak gerçekleşti. ( İzmir Haberleri 35 )

Türkiye Finans SWIFT mesajlarında hatasız işlem oranı yıllık yüzde 99,78 olarak gerçekleşti.

Türkiye Finans Katılım Bankası, uluslararası bankacılık işlemlerinde yakaladığı hatasızlık oranı ile küresel bankacılık sektörünün en önemli kuruluşlarından biri olan Citibank tarafından Uçtan Uca Otomasyon (STP) Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü. 

Türkiye Finans bu alanda ikinci kez ödül almaya hak kazanırken, bankanın bir finans yılı içerisinde gönderdiği SWIFT mesajlarında hatasız işlem oranı yıllık yüzde 99,78 olarak hesaplandı.

Türkiye Finans Katılım Bankası, uluslararası ödemelerde kullanılan SWIFT sistemi üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde yakaladığı hatasızlık oranı ile küresel bankacılık sektörünün en önemli kuruluşları arasında yer alan Citibank tarafından Uçtan Uca Otomasyon Mükemmellik Ödülü’ne (STP) layık görüldü. SWIFT merkezi ve muhabir bankaların Uçtan Uca Otomasyon ile ilgili belirlemiş oldukları kurallar çerçevesinde gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda Türkiye Finans’ın bir finans yılı içerisinde gönderdiği SWIFT mesajlarında hatasız işlem oranının yıllık yüzde 99,78 olduğu saptandı. Banka bu başarısı ile ikinci kez ödüle layık görüldü.

Ödül hakkında görüşlerini dile getiren Türkiye Finans Katılım Bankası Bilgi Sistemleri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Fahri Öbek, ‘’Bankamızın uluslararası standartlarda ikinci kez takdir edildiğini görmek bizim için çok önemli. Bu ödül Orta Doğu’nun en büyük sermayeli bankalarından biri olan, hâkim ortağımız Saudi National Bank’ın desteği ile dünya çapında geniş ve etkin bir muhabir banka ağına sahip olduğumuzun en büyük kanıtıdır. Uluslararası ödemelerde yakaladığımız bu standart, bankamız tarafından gerçekleştirilen işlemlerin hızlı ve çok az hata ile gerçekleştirilmiş olmasının somut bir sonucudur. Bu süreçlerde gösterdiğimiz üstün başarı müşterilerimize hızlı ve kaliteli hizmet olarak yansımaya devam edecektir. Uluslararası bankacılık referanslarımızın gücü ve ekiplerimizin işlerini doğru yapması bu başarıyı yakalamamızdaki en büyük etkenlerdir. Emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ediyorum.”

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …