Tenisin Yıldız Markası Babolat’ın Eşsiz Ürünleri SPX’te
Tenisin Yıldız Markası Babolat’ın Eşsiz Ürünleri SPX’te. ( 35 İzmir Haberleri )

Tenisin Yıldız Markası Babolat’ın Eşsiz Ürünleri SPX’te

Türkiye’yi 30 yılı aşkın süredir en iyi outdoor, extreme spor, tenis ve koşu malzemeleri ile buluşturan SPX, tenis denince akla gelen ilk markalardan biri olan Babolat’ın eşsiz ürünlerine yer veriyor. Yüksek performans sağlayan ürünleriyle tenis tutkunlarının vazgeçilmezi olan Babolat, geniş ürün yelpazesi ile hem yeni başlayanlar hem de profesyonel sporcuların ihtiyaçlarına en ideal çözümleri sunuyor.

Heyecan dolu atmosferi, dünyaca ünlü sporcuları ve kendine özgü kuralları ile en keyifli sporlardan biri olan tenis, ikonik ekipmanları ve modasıyla da konuşuluyor. Ünlü tenisçilerin tercihi olan Babolat, kortlarda oyun performansı kadar kombinlerin de dikkat çekmesini sağlayan ve tenisi renklendiren tasarımlarıyla öne çıkıyor. Babolat, tenis raketinden ayakkabıya, çantadan tişörte kadar tenis oynarken ihtiyaç duyulan her ekipmanı zengin seçeneklerle sporseverlerle buluşturuyor.

Tenisle yeni ilgilenmeye başlayan veya profesyonel olarak ilgilenenler için farklı seçeneklere sahip olan Babolat, zengin ürün skalası ile herkese uygun alternatifler sunuyor. Babolat, yeni teknolojilerle geliştirilen tenis raketleri, özel tasarım çantaları, şık ve modern görünümün yanı sıra rahatlığıyla ön plana çıkan ayakkabıları ve aktivite sırasında ihtiyaç duyulabilecek aksesuar alternatifleri ile birçok farklı seçeneğe yer veriyor.

Doğaya ve spora tutkuyla bağlı olanların markası SPX, tenis oynamaya meraklı olan herkesi mağazalarında Babolat ürünlerini deneyimlemeye davet ediyor. Babolat ürünleri, SPX mağazalarının yanı sıra internet mağazasıda sporseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

Babolat ürün fiyatları:

Babolat Pure Drive 2021 Tenis Raketi                           3,299.99 TL

Babolat Pure Strike 16/19 U Nc Tenis Raketi                3,099.99 TL

Backpack Pure Drive Çanta                                           1,149.99 TL

Babolat Backpack Expand Team Çanta                         899.99 TL

Babolat Mıcrofıber Şapka                                              199.99 TL

Jet Mach 3 All Court Men Ayakkabı                               1,699.99 TL

Vısor Junior Şapka                                                         149.99 TL

Babolat Logo Wrıstband Bileklik                                     59.99 TL

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …