Menemen Belediye Başkan vekilinden ilk açıklama

Menemen Belediye Başkan vekilinden ilk açıklama

Menemen Belediye Başkan vekilinden kura seçiminden çıkan Cumhur İttifakı Adayı Aydın Pehlivan, kura sonrası kısa bir açıklama yaptı. Kuradan çıktıkları için mutlu olduklarını belirterek, yarın sabah namazından sonra belediyeye gelip yönetmeye başlayacaklarını açıkladı. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “En nihayetinde yasaların ve kanunların tarif etmiş olduğu şekliyle ilgili kura çekimini sonunda gerçekleştirebildik. Bu kura sonucununda da Allah bizlere nasip etti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Belediyeciliği Menemen ile tanıştırmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.

Rabbim Menemen Belediyesi Yönetmeyi Nasip Etti

Ayrıca Menemen Belediye Başkanvekilinden “Bu konuyla ilgili de hepinizden tüm teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Geldiniz, gittiniz, sizlerin de emekleri çok büyük. Menemenin evladıyım ben. Konuyla ilgili biz muhalefettik. Rabbim bize muhalefeti nasip etmişti. Layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Tüm Menemen halkının gözü önünde cerayan etti bu konular” diyen Aydın Pehlivan, “Şu anda Rabbim bize Menemen Belediyesi’ni yönetmeyi nasip etti. İnşallah halk belediyeciliği ve çok iyi hizmetleri halkımızla buluşturuyor olacağız. Hepinizden Allah razı olsun. Menemen’imiz için hayırlarda vesile olmasını diliyorum. Hakkınızı helal edin” diye konuştu. Mahkemenin vereceği kararın aleyhte olması durumunda ne yapacağı sorulan Menemen Belediye Başkan Vekili seçilen Aydın Pehlivan, mahkeme kararlarına saygılı olduğunu vurguladı.

Mahkeme Kararında Boynumuz Kıldan İncedir

Başkan Vekili Pehlivan, “Biz kanunlara, hukuka saygı duyan insanlarız. Türkiye Cumhuriyeti bir kanun devletidir. Konuyla ilgili ilerleyen süreçte mahkemelerimizin vereceği kararlarda boynumuz kıldan incedir. Biz şu anda mahkememizin vermiş olduğu kararı içeride icra ettik. Bu icrayı yapabilmek adına günlerdir hepiniz yoruldunuz. Mahkeme kararında boynumuz kıldan incedir, yaşayacağız göreceğiz hep birlikte. Ama şu an için ilgili hukukun vermiş olduğu karar doğrultusunda kura çekimini yaptık ve Rabbim bize nasip etti. Yarından itibaren bismillah deyip sabah namazımızdan sonra belediyemize gelecek ve hep birlikte istişarelerle, bir ve beraber olarak yöneteceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Güneş Görmek

Rüyada güneş görmek, genellikle pozitif bir semboldür ve hayatınızda aydınlık, umut dolu bir dönemin başlangıcını …