Lezita’dan Türkiye’de bir ilk: İçli Tavuk raflarda
Lezita’dan Türkiye’de bir ilk: İçli Tavuk raflarda . ( İzmir Haberleri 35 )

Lezita’dan Türkiye’de bir ilk: İçli Tavuk raflarda

Lezita’nın, yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiği “Sucuk&Mozzarella”, “Ispanak&Mozzarella” ve “Cheddar Köfte” raflardaki yerini aldı. Yeni içi dolgulu pratik piliç ürünleri ile Türkiye’de bir ilke imza atan Lezita, bu sıradışı lezzetleri eğlenceli ve özgün ambalajlarla tüketicilerine sundu.

Tüketicilerinden ilham alarak geliştirdiği hayatı kolaylaştıran yenilikçi ürünlerle pratik çözümler sunan Lezita, ürün ailesini Sucuk&Mozzarella dolgulu içli tavuk, Ispanak&Mozzarella dolgulu içli tavuk ve Cheddar dolgulu köfte ile büyütmeye devam ediyor. Cheddar Köfte poşetli, Sucuk&Mozzarella ile Ispanak&Mozzarella ise hem kova hem poşetli alternatifleri ile piliç severleri bambaşka bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

“Restoran lezzetlerini evlere taşımaya devam ediyoruz”

Kuruldukları günden bu yana gıda sektöründe yenilikçi bakış açısıyla ile ön plana çıktıklarını belirten Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, tüketicilerin restoran lezzetlerini daha ekonomik ve pratik haliyle evlerine taşıyabilmesi hedefiyle yatırıma devam ettiklerini söyledi. Ergül, “Dünyadaki en yeni trendleri ve tüketici ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Pratik ve pratik olduğu kadar besleyici olan ürün çözümleriyle insanların restoranlarda yemeye alışık olduğu lezzetleri en ulaşılabilir şekilde evlerinde tüketebilmeleri için çalışıyoruz. Bu doğrultuda ürün ailemizi sürekli yeniliyoruz. “Sucuk&Mozzarella”, “Ispanak&Mozzarella” ve “Cheddar Köfte” içi dolgulu pratik piliç ürünleri ile Türkiye’de bir ilke imza attık. Bizi sektörümüzde en sevilen markalardan biri haline getiren yenilikçi ürünlere yatırım yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Eğlenceli ve özgün ambalajlarıyla göze de hitap ediyor

Farklı beğeni ve damak zevkine hitap eden pek çok seçenek sunan Lezita, restoran ve cafe’lerde rastladığımız lezzetleri evlerimize taşımaya devam ediyor. Lezita, yenilikçi iş stratejisi ile geliştirdiği “Sucuk&Mozzarella”, “Ispanak&Mozzarella” ve “Cheddar Köfte”yi tüketicilerine renkli, eğlenceli ve özgün ambalajlar ile sunuyor. Ambalajın üzerindeki QR kodu okutan tüketiciler, Instagram’da açılan özel bir AR filtre sayesinde eğlenceli Instagram paylaşımları yapabiliyor.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …