Lee ile erkekler bu yaz çok ‘cool’
Lee ile erkekler bu yaz çok ‘cool’. ( İzmir haberleri 35 )

Lee ile erkekler bu yaz çok ‘cool’

Geliştirdiği yeniliklerle denim dünyasının bakış açısını değiştiren Lee’nin zamansız fitlerinden Daren, en çok tercih edilen jean olma özelliğinin yanı sıra geçmişi çağrıştıran yepyeni görünümüyle koleksiyona bambaşka bir hava katıyor. Lee’nin Daren modeli ile daha klasik tercih eden çok dar kalıp sevmeyen erkekler hem etkileyici hem de rahat bir çizgi yakalıyor.

Crown blue, venom black, deep blue, dark navy, dark gray, light gray olmak üzere çok sayıda renk alternatifiyle Lee Daren ile  birbirinden cool kombinler oluşturan erkekler bu yaz çok konuşulacak.

Uzun yıllardır herkes için rahatlığın anlamı olmaya devam eden Lee’nin biraz daha dar kesim giyen erkeklerin tercihi ettiği modeli Luke ise dar kesim olmasına rağmen çok rahat kalıbı ile hareket edebilme imkanı sunuyor.  Lee Luke ile tişört ya da gömlek ve espadrille yapacağınız yaz kombininizle hem spor hem de şık bir duruşa sahip olabilirsiniz.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …