Kuveyt Türk’ten Türkiye’nin ve dünyanın ilk sürdürülebilir sermaye benzeri sukuk ihracı
Kuveyt Türk’ten Türkiye’nin ve dünyanın ilk sürdürülebilir sermaye benzeri sukuk ihracı. ( İzmir Haberleri 35 )

Kuveyt Türk’ten Türkiye’nin ve dünyanın ilk sürdürülebilir sermaye benzeri sukuk ihracı

Kuveyt Türk, katılım finans ilkeleri doğrultusunda Türkiye’de ve dünyada ilk kez “Global Sürdürülebilir Tier 2 Sermaye Benzeri Sukuk İhracı” gerçekleştirdi.

Kuveyt Türk’ten yapılan açıklamaya göre, 2010 yılında Türkiye’nin ve Kıta Avrupası’nın ilk sukuk işlemini yaparak Türkiye’yi faizsiz sermaye piyasalarıyla tanıştıran Kuveyt Türk, sukuk alanında yine bir ilke imza atarak bu sefer Türkiye’de ve dünyada ilk kez “Global Sürdürülebilir Tier 2 Sermaye Benzeri Sukuk İhracı” gerçekleştirdi.

Bank ABC, Citibank, Dubai Islamic Bank, Emirates NBD Capital, KFH Capital ve HSBC ortak koordinatör olarak yetkilendirilerek ihraca talep toplama işlemi daha önce yapılmıştı.

Kuveyt Türk’ün, 350 milyon dolar tutarındaki 10 yıl vadeli ve 5. yılın sonunda erken itfa opsiyonu olan sürdürülebilir sukuk ihracına Kıta Avrupası, Birleşik Krallık, Amerika, Asya ve Körfez dahil çok geniş bir coğrafi dağılımıyla 150’nin üzerinde yatırımcı kuruluştan 4,3 milyar doların üzerinde talep geldi.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …