Koca Yürekli Babalara En Kalpten Hediyeler Madame Coco’da
Koca Yürekli Babalara En Kalpten Hediyeler Madame Coco’da. ( İzmir haberleri 35 )

Koca Yürekli Babalara En Kalpten Hediyeler Madame Coco’da

Takvimler Babalar Günü’ne bir adım daha yaklaşırken hediye seçme telaşı da kendini göstermeye başladı. Madame Coco; bu Babalar Günü’nde de bornozdan mutfak önlüğüne, terlikten deniz özlü erkek kokularına kadar birçok kategorideki hediye önerisiyle babalarını mutlu etmek isteyenlerin yanında.

Ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, her yıl olduğu gibi bu yıl da babalara verilebilecek en güzel hediye önerilerini açıkladı. Bornozdan mutfak önlüğüne, terlikten deniz özlü erkek kokularına kadar birçok kategorideki hediye önerisiyle Madame Coco, bu özel günde babalara duyulan sevgiyi paylaşmanın birçok yolunu sunuyor.

Mutfağın şefleri olan aşçı babalar için…

Yemek yapmayı bir görev olarak görmeyen, mutfaktaki her dokunuşu sanata çeviren, lezzet gurmesi babalara özel bir hediye alternatifi; Fiori mutfak önlükleri…  6 farklı renk seçeneği bulunan Fiori önlükler hem ağzının tadını bilen hem de göz zevkinden ödün vermeyen babalar için en özel seçenekler arasında.

Mutfakta zaman geçirmeyi seven ve hem ailesine hem de misafirlere birbirinden lezzetli yemekler pişiren şef babalara, Classic Plus Granite Look Tencere Seti de mutfakta konforu artıran hediyeler arasında yer alıyor.

Çay olmadan asla diyen çay seven babalara…

Elinden çay bardağı eksik olmayan, yemek biter bitmez ‘’hadi bir çay koy da içelim’’ cümlesiyle özdeşleşen babalara Madame Coco’da mükemmel seçenekler var. Hem Karlotte Çaydanlık Takımı hem de farklı formlara sahip çay bardakları ile bu babalar gününde siz de babanızın çay tutkusunu daha keyifli kılmasını sağlayabilirsiniz. Babaların her daim omzumuzda olan ellerinde şimdi yeni nesil çay bardaklarını görme zamanı…

Kimi zaman çocuklarından rol çalan babalara…

‘’5 dakika daha’’ diyerek yataktan çıkmak istemeyen babaların en büyük dostu olacak olan Madame Coco yastık, yorgan ve pike ve nevresim takımları babaların zevkine hitap edecek geniş renk ve desen seçenekleri sayesinde görsel bir şölen sunarken aynı zamanda kaliteli bir uykunun da kapılarını aralıyor. Yatak odası kategorisinden seçeceğiniz, nevresimden yastığa yorgandan yatak örtüsüne kadar birçok konforlu hediye alternatifiyle babanızın en dinlendirici uykularına dalmasını sağlayabilirsiniz.

Deniz kokusuna yolculuk…

Madame Coco; deniz ferahlığı kokusu ve modern turunç notaları ile babaların vazgeçilmezi olmaya hazırlanırken geleneksel kokulardan vazgeçemeyenlere özel kolonya alternatiflerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Répertoire Deniz Kolonyası, yaz aylarının iç ısıtan günlerinde babaların vazgeçilmezi olurken,  Répertoire Cédrat Citron ise limon ve turunç meyvelerinin esansları ile babaların gün boyu ferah hissetmesini sağlamak için mükemmel bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Sanatçı ruhlu babalara…

Ev dekorasyonu dendiği zaman babaların da söyleyecekleri olduğunu unutmayan Madame Coco, kendini tabloların dünyasında huzurlu hisseden babalara özel seçenekler sunuyor. Bu babalar gününde kalıplaşmış hediyeleri geride bırakmak için babanızın sanatçı ruhunu besleyecek tablo seçeneklerine göz atabilirsiniz. İster çoklu kombinlerle babanızın köşesini süsleyebilir ister minimalist dokunuşları baba koltuğunun arkasındaki duvara naif dokunuşlarla yerleştirebilirsiniz.

Evin her odasına gezi düzenleyen babalara

Madame Coco; şıklığından nerede olursa olsun ödün vermeyen, evde bile görenleri kendine hayran bırakacak kombinlerle dolaşan babalar için Celene ve Jardin terlikleri öneriyor. Babaların ev içerisinde rahat bir şekilde dolaşmasını sağlayan Celene ve Jardin terlikler, dayanıklı taban özelliğiyle aynı zamanda konfor alanının genişlemesine de yardımcı oluyor.

Tatili heyecanla bekleyen babalara

Yaz sıcaklarının kendini iyice hissettirmeye başladığı bugünlerde tatil planları da yapılmaya başladı. Yazın tadını ailesiyle birlikte deniz, kum ve güneş üçlüsünü de yanına alarak çıkarmayı seven babalar için şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren Coyan Erkek Terliği ile babaların tatil heyecanını artırmak mümkün. Konturlu iç tabana sahip ve ayak sağlığını koruyan Coyan terlik ile modern ve sade dokunuşlarla süslenen peştamaller, babalar için eşsiz bir hediyeye dönüşebilir.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …