Dünyanın IMAX destekli ilk telefonuyla tanışın: HONOR Magic3 Serisi
Dünyanın IMAX destekli ilk telefonuyla tanışın: HONOR Magic3 Serisi. ( İzmir haberleri 35 )

Dünyanın IMAX destekli ilk telefonuyla tanışın: HONOR Magic3 Serisi

IMAX desteği, güçlü Qualcomm Snapdragon 888 Plus yonga seti, 10 bit HDR 10+ ekranı ve fotoğraf deneyimini en üst seviyeye taşıyan diğer tüm dikkat çeken özellikleriyle HONOR Magic3 Serisi meraklılarıyla buluştu.

HONOR’un bağımsız bir şirket olarak piyasaya sürdüğü ilk amiral gemisi olan ve HONOR Magic3, HONOR Magic3 Pro ve HONOR Magic3 Pro+ modellerinden oluşan HONOR Magic3 Serisi, 12 Ağustos’ta düzenlenen ve HONOR Global YouTube kanalında da canlı yayınlanan küresel lansman etkinliğinde tanıtıldı. Serinin tüm modelleri sinema kalitesinde video çekimi, öne çıkan fotoğraf deneyimi ve üst seviye performans özellikleri ile dikkat çekiyor.

Küresel pazarda güçlü ilerliyor

Kasım 2020’den bu yana bağımsız bir şirket olarak yoluna devam eden HONOR’un ileriye dönük büyüme, müşteri hizmeti ve üstün kalite ürünlerine yönelik planları da açıklandı.

Yeni HONOR’un iş gücü, uçtan uca operasyonlara yayılan yaklaşık 10 binden fazla kişiden oluşuyor. Bugüne kadar 5 bin 500’ün üzerinde yeni patent başvurusunda bulunan HONOR, dünya genelindeki 100’ün üzerindeki laboratuvarı ve dört Ar-Ge merkezi ile yoğun bir şekilde Ar-Ge yatırımlarına devam ediyor. Şirket, hızlı bir şekilde bazıları dünyanın en iyileri arasında yer alan tedarikçilerle de stratejik ortaklıklar kurmayı başardı.

HONOR, sadece üç ayda Çin’deki pazar payını yüzde 3’ten yüzde 14,6’ya çıkarırken, bu durum şirketin küresel akıllı telefon pazarındaki başarı hedeflerini de göz önüne seriyor.

Yeni seriyle ilgili açıklama yapan HONOR Device Co. Ltd CEO’su George Zhao, “HONOR, en yenilikçi fikirlerini her zaman HONOR Magic serisiyle gösterdi. HONOR Magic3 Serisi de bu mirası sürdürüyor. Seri, HONOR’un mobil teknolojinin geleceğine yönelik bakış açısını temsil ediyor. Bu çığır açan yeni akıllı telefonun geliştirilmesinde emeği geçen sektör ortaklarımız ve Ar-Ge ekibimizin, HONOR’u daha önce hiç görülmemiş bir şekilde küresel pazara yeniden tanıtmak için gösterdiği çabayla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Sürükleyici görüntü deneyimi ve dayanıklı tasarım

Üst düzey kullanıcı deneyimi ve birinci sınıf tasarım sunan HONOR Magic3 Serisi, sürükleyici bir izleme deneyimi için 89° Süper Kavisli Ekrana ve ultra ince çerçevelere sahip. HDR 10+ destekli 10-bit ekran, 1,07 milyar renk görüntüleme kapasitesi ile kullanıcıların daha canlı renklerin ve ayrıntılı görsellerin keyfini çıkarmasını sağlıyor. HONOR Magic3 Pro+, Süper Kavisli Nano Kristal Kalkan ve Nano Seramik gövdesiyle seçkin bir tasarım ve rahat bir tutuş deneyimi sunuyor, yüksek seviyede sağlamlık ve dayanıklılık gösteriyor. HONOR Magic3 Serisi, suya ve toza dayanıklılığını kanıtlayan IP68[1] sertifikasına sahip. Akıllı telefonlar, tozdan korunurken 1,5 metre derinlikte 30 dakikaya kadar da su altında kalmaya dayanıyor. Bunun yanı sıra; telefon, kamerasının merceğine bol ışık gelmesini sağlayan içbükey bir yüzeye sahip ‘The Eye of Muse’ adlı kamera tasarımıyla kullanıcılarına üstün fotoğrafçılık olanakları veriyor. HONOR Magic3 Pro+’da kamera deklanşörünün klasik yapısını andıran ve denge ve uyumu hissettiren altıgen bir tasarım bulunuyor.

Sınıfının en iyi özellikleriyle fotoğraf deneyimini bir adım öteye taşıyor

HONOR Magic3 Serisi, yüksek kaliteli ve canlı görüntüler sağlayan, HONOR’un kendi merkezlerinde geliştirdiği yapay zeka destekli gelişmiş bir görüntüleme sistemi olan HONOR Image Engine ile birlikte geliyor.

Kendi sınıfının en iyi çoklu kamera özelliklerine sahip seride, HONOR Magic3 Pro, 64MP monokrom kamera, 50MP geniş açı kamera, 64MP 126o ultra geniş açı kamera[2] ve 64MP periskop telefoto kamera[3] sistemiyle piyasaya çıkıyor. Böylece kullanıcıların her koşulda çarpıcı fotoğraflar çekmesi hedefleniyor.

Canlı renkler, gerçeğe yakın görüntüler

Canlı renkler ve gerçeğe yakın görüntüler sunan 50MP geniş açı kamera, Full Pixel Octa Phase[4] Detection (PD) AutoFocus’un yanı sıra ultra geniş 1/1.28[5] inç sensör ile hareketli nesneleri hızlı ve hassas odakla ayrıntılarıyla yakalayabiliyor. Sektörün en yüksek piksel çözünürlük derecesine sahip olan 64MP Periskop telefoto kamera, 3,5x optik yakınlaştırma[6] ve 100x’e kadar dijital yakınlaştırma özelliği ile uzak mesafeden de kaliteli görüntüler yakalamasını sağlıyor. Kullanıcılar optik görüntü sabitleyici (OIS)[7] sayesinde, tripod olmadan da net görüntüler çekebiliyor. 7P optik zum lens ile eşleştirilmiş 64MP 126° ultra geniş açılı makro lens[8], sektördeki en yüksek çözünürlüklü geniş kamerayı kullanıcılarla tanıştırırken, perspektif bozulmalarını en aza indirip daha geniş bir görüş alanı sağlıyor. Makro çekimler için kullanıcılar 2,5 cm’ye kadar yakınlıkta net ayrıntılar yakalayabiliyor.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …