Mobilya haberleri
DOĞTAŞ MATİLDA KOLEKSİYONU İLE FARK YARATAN ZARİF DOKUNUŞLAR. ( İzmir haberleri )

DOĞTAŞ MATİLDA KOLEKSİYONU İLE FARK YARATAN ZARİF DOKUNUŞLAR

Doğtaş, yeni reklam filmiyle tanıttığı Matilda koleksiyonuyla, evinde ayrıcalık yaratmak isteyenlerin yüzünü, lansmana özel fiyatlarıyla güldürüyor.

Doğtaş Matilda koleksiyonu, özgün, iddialı aksesuarları ve ustalıkla tasarlanan modern tarzı ile dikkat çekiyor. Matilda koleksiyonu, sunduğu üst düzey konforla evleri mutlu bir yaşam alanına dönüştürüyor. 31 Mart’a kadar devam eden lansmana özel kampanya, %20 indirim fırsatı sunuyor.

Matilda koleksiyonunun oturma grubunda; 3’lü koltuk, 2’li koltuk ve berjerden oluşan modeller, ahşaba eşlik eden siyah ahşap baza ve siyah metal, gold veya krom renkte metalik ayaklarla dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan aksesuarlar arasında şık objeler, vazo setleri ve şamdanlar tasarımlarıyla dikkat çekerken, yaşam alanlarında sıcak bir ambiyans sağlıyor.

Yatak Odasının Tasarım Hali

Matilda koleksiyonunda, bazalı karyola, kapaklı ve sürgülü alternatifli dolaplarla şık komodinin yanı sıra, makyaj masası, puf, konsol aynası, ayakucu pufu gibi şık ve fonksiyonel tamamlayıcı parçalar dikkat çekiyor.

Yemek Odasında İddialı ve Modern Tasarım

Matilda yemek odası iddialı ve modern tasarımını, konforu üst seviyeye taşıyan özelliklerle birleştiriyor. Taba rengi deri detaylarla füme aynaları bir araya gelen Matilda yemek odası, siyah metal ayakları tamamlayan gold kaplamalarla, koleksiyonun lüksü çağrıştıran iddiasını ortaya koyuyor.

Alışılmışın dışında tasarımı ve zarif detaylarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Matilda TV ünitesi ise, alt modülünde yer alan geniş hacimli raf, çekmece ve dolapları ile zarif ve işlevsel bir tasarım anlayışı sunuyor.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …