ÇiçekSepeti’nden Komisyonsuz Satış Fırsatı
ÇiçekSepeti’nden Komisyonsuz Satış Fırsatı. ( İzmir Haberleri 35 )

ÇiçekSepeti’nden Komisyonsuz Satış Fırsatı

ÇiçekSepeti’nde yeni mağaza açarak satıcı olmak isteyen tüm TOBB üyesi KOBİ’leri %0 komisyon, hediye reklam bütçesi ve çok özel avantajlar bekliyor.

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformları arasında yer alan ÇiçekSepeti, yeni iş ortağı olmayı isteyen tüm TOBB üyesi KOBİ’ler için %0 komisyon ve 500 TL reklam bütçesi desteği içeren bir kampanyayı duyurdu. Bu kampanya kapsamında KOBİ’ler; ÇiçekSepeti pazaryerinde kendi mağazaları üzerinden satış yaparken alışveriş festivallerine katılma ve diğer tüm avantajlardan yararlanma hakkı kazanacaktır.

30 Kasım 2021 tarihine kadar ÇiçekSepeti Satıcı başvurusu onaylanan TOBB üyesi KOBİ’ler, en az 50 ürün yükleyerek satışa başlamaları durumunda; 31 Aralık 2021 tarihine kadar gerçekleşecek tüm satışlarında %0 komisyon ve ücretsiz listeleme bedeli avantajdan yararlanabilecektir. Bu fırsatlarının yanı sıra ÇiçekSepeti’nde ürünlerini ön plana çıkarmalarını sağlayan ve müşteriler nezdinde görünürlüklerini artıracak 500 TL değerinde reklam harcaması desteğe de hesaplarına tanımlanacaktır.

2019 yılından itibaren 30.000’den fazla iş ortağının moda, takı & aksesuar, kişisel bakım, ev & yaşam, kozmetik, hobi, elektronik ve oyuncak gibi pek çok farklı kategoride satışa sundukları ürünleri nihai tüketicilerle buluşturmalarına aracılık eden ÇiçekSepeti, TOBB işbirliği vesilesiyle KOBİ’lere olan desteğini her geçen gün daha da arttırarak devam ettiriyor. ÇiçekSepeti’nde satıcı olmak için Satıcı başvuru sayfasında yer alan adımları takip edebilir, ÇiçekSepeti Akademi üzerinden başvuru süreci ve diğer tüm detaylar için bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …