Babanıza özel hissettirecek hediyeleri kampanyalı fiyatlarla D&R’da keşfedin!
Babanıza özel hissettirecek hediyeleri kampanyalı fiyatlarla D&R’da keşfedin!. ( İzmir haberleri 35 )

Babanıza özel hissettirecek hediyeleri kampanyalı fiyatlarla D&R’da keşfedin!

Babalar Günü’nün yaklaştığı bu dönemde hepimizi tatlı bir hediye telaşı sardı. Bu özel günde babanıza ne hediye alacağınıza karar verme aşamasındaysanız, D&R’ın kampanyalı fiyatlarla sunduğu ürün alternatiflerinden ilham alabilirsiniz.

Kitap kurdu babalar için ikinci kitaba %60 indirim fırsatı

Babanız bir kitap kurduysa, usta yazarların eserlerini kampanyalı fiyatlarla ona hediye edebilirsiniz. D&R’ın kitapseverler için hayata geçirdiği kampanya kapsamında seçili kitaplardan alanlar, ikinciye %60 indirimle sahip oluyor. Romantikten korkuya, fantastik edebiyattan bilim kurguya, dünya klasiklerinden çok satanlara kadar pek çok içerikte sınırsız kitap alternatifi için D&R mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Daha sıra dışı ve teknolojik bir sürpriz için Kobo E-kitap okuyucuları da iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor.

D&R’da yeni çıkanlardan çok satanlara kadar, birçok kitap kampanyalı fiyatlarla okuyucularla buluşuyor. Kitap tutkunları, Orhan Pamuk’un Veba Geceleri, İclal Aydın’ın Söylenmemiş Sözler, Jose Saramago’nun Körlük, Yekta Kopan’ın Bana Kuşlar Söyledi kitaplarına kaçırılmayacak fiyatlarla sahip oluyor. Tuğçe Işınsu, Hüseyin Aydın, Esra Ezmeci, Nermin Yıldırım, Kahraman Tazeoğlu, Anthony Burgess, Aşkım Kapışmak, Harper Lee, Alev Alatlı gibi pek çok ismin kitapları da kampanya dahilinde satışa sunuluyor.

Müziksiz olmaz diyen babalara

Evinizde nostalji rüzgarı estirecek bir pikap ya da iyi bir hoparlör de müzik tutkunu babalar için son derece keyifli bir hediye seçeneği… D&R’da, babanızın müzikle baş başa kalmasına yardımcı olacak hoparlörlerden Harman Kardon, kulaklıklardan JBL, pikaplardan Lenco ve Ion’u sürpriz fiyatlarla almanız mümkün. JBL Flip5 Bluetooth Hoparlör 1349 TL yerine 949 TL’ye, Apple AirPods 2.Nesil Kablosuz Şarj Kutusu 1999 TL yerine 1799 TL’ye, Ion Premier LP Bluetooth Speaker Ahşap Pikap 1699 TL yerine 1299 TL’ye D&R’da yer alıyor. D&R’ın sizin için önerdiği plaklar arasında ise Tatilde & Sahilde, Akustik Yol Şarkıları 4 SERİ, Happy Hour 4, Latin Sunset ve Happy Hour – Tropical Mix yer alıyor.

Kutu oyunlarını seven babalara

Babanız ailesiyle kutu oyunu oynamayı tercih ediyorsa, ona eğlenceli kutu oyunlarından birini hediye edebilirsiniz. 30 Haziran’a kadar Zerens Universe Kutu Oyunu Numble’da %30, Cardinal Games Satranç Seti’nde %40’a kadar indirim bulunuyor. Monopoly Cheaters Edition Kutu Oyunu’nda %50’ye varan indirim de sizi bekliyor!

Enerjisi yüksek babalara

Evin babası enerjik ve spor yapmayı seven biriyse D&R sizin için doğru adres. Babanızın koşu yaparken çok işine yarayacak Apple Watch, kampanyalı fiyatlarla D&R’da sizi bekliyor. Stanley ve Aladdin markalı su şişeleri ve mataralarda, 20 Haziran’a kadar sürecek kampanya kapsamında %20 indirim fırsatı sunuluyor.

Elektronik tutkunu babalara

Babaların elektronik tutkusuna tam anlamıyla yanıt verecek ürünler, D&R’da kaçırılmayacak kampanyalarla yerini alıyor. D&R Kart ile yapılan alışverişlerde geçerli kampanya kapsamında, GoPro Hero 9 Black aksiyon kamerası sürpriz fiyatla satışa sunulurken Bood aksiyon kameraları, Fuji Mini 40 kamera, DJI drone’lar da kaçırılmayacak fiyatlarla D&R kullanıcılarıyla buluşuyor.

Kalem tutkunu babalara

Babanıza üzerinde isminin yazdığı bir kalem hediye etmeye ne dersiniz? Kişiselleştirilmiş kalemiyle babanıza özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Scrikss dolma kalem modelleri %20’ye varan indirim fırsatı ile D&R’da sizi bekliyor.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …