BABALAR BAD BEAR İLE DAHA RAHAT
BABALAR BAD BEAR İLE DAHA RAHAT. ( İzmir haberleri 35 )

BABALAR BAD BEAR İLE DAHA RAHAT

Yarattığı imaj algısı ve ürünleriyle her kesimin dikkatini çekerek farkını ortaya koyan Bad Bear, babaların da ilk tercihleri arasında yerini alıyor.

Klasikleşen moda algısının karşısında modern bir tavırla tasarımlarını sergileyen Bad Bear, ürettiği ürünlerle babalara rahat ve farklı bir giyim tarzı sunuyor. Özgür renk tonlarını içinde barındırarak ürünlerinin farklılığını herkese hissettiren Bad Bear, geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Şehrin monotonluğundan uzaklaşmak ve rahatlığın peşinden gitmek isteyenleri kendine çekerek ürünleriyle buluşturan marka, yenilenmenin izinde her yaşa hitap ediyor.

Sokak giyiminin öncüsü olarak yola çıkan, geniş ürün gamıyla sezona uygun ürünler üreten Bad Bear, incelikle işlenen tasarımları ile mevsim koşullarına göre tarzını rahat temeller üzerine kurmak isteyenleri yüksek konforda buluşturuyor. Babalar Günü’nde farklı bir tercih olarak ön plana çıkan Bad Bear, yeni sezon ürünleriyle de farklı kombinler yapma seçeneği sunuyor.

Her sezon olduğu gibi bu sezon da tasarım, renk ve rahatlıkta adından söz ettiren Bad Bear,   güçlenmeyi, hızlanmayı, dinamizmi takip eden babalara konfor bir sezon vadediyor. Marka, bunun yanı sıra yaz mevsiminin canlı ve parlak renklerini genç, aktif ve şehrin temposuna ayak uydurmak isteyen babaların gardıroplarının vazgeçilmesi oluyor. Minimal çizgilerin hakimiyetindeki seçkisine uzanan iddialı koleksiyonuyla gün boyu rahat hissetmek isteyenler Bad Bear ile klasik bir yaşamdan uzaklaşıyor.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …