ANNELERE TAÇ’TAN IŞILDAYAN GÜL BAHÇESİ…
ANNELERE TAÇ’TAN IŞILDAYAN GÜL BAHÇESİ…( İzmir Haberleri 35 )

ANNELERE TAÇ’TAN IŞILDAYAN GÜL BAHÇESİ…

İnovatif ürünleriyle ev tekstilinde farklılık yaratan TAÇ, Anneler Günü’ne özel tasarladığı gül desenli nevresim takımıyla; en eşsiz duygunun sevgi olduğunu hatırlatıyor. Gündüzleri gün ışığını ya da florasan ışığını toplayarak geceleri bu ışığı yansıtan Glow özellikli nevresim takımı, özel deseniyle yatak odasında ışıltılı bir görünüm sunuyor.

TAÇ, Anneler Günü için hediye arayışında olanlara, romantik kırmızı rengi ve gül desenleriyle öne çıkan nevresim takımını sunuyor.

TAÇ’ın Glow özellikli yepyeni nevresim takımında yer alan sevgisini gösteren anne ve sevgisiyle tüm huzurunun yüzüne yansıdığı çocuk deseni, özel bir baskı teknolojisi sayesinde gündüzleri gün ışığını topluyor, geceleri ise bu ışığı yansıtarak yatak odalarını büyüleyici bir görünüme kavuşturuyor. Ortaya çıkan ışık sayesinde ise yatak odalarına sevginin o en saf enerjisini taşıyor. Nevresim takımı %100 pamuk yapısıyla da konforlu bir uyku ortamı sağlıyor.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …