Rüyada Göz kapağı Görmek
Rüyada Göz kapağı Görmek. ( İzmir Haberleri 35 )

Rüyada Göz kapağı Görmek

Rüyada görülen göz kapağı, acı ve hasta­lıklardan uzak olan bütün insanlar ve özellikle kadınlar için iyi bir rüyadır. Rüyada görülen göz kapakları, silah gibi insanın kendisiyle korunduğu şeye ve kendi­sinden kötülükleri men edip terbiye eden ho­casına işaret eder. Yine rüyada görülen göz kapakları, erkek ve kız kardeşlere, karı koca ve evlada, kapının iki halkalarına, sandık ve hazineye, perdeciye, bekçiye, hizmetçilere, sır gizleyenlere, ema­net sahiplerine, hasta ve kızgınlığa gerektiren bir şeyine muttali olmasına işaret eder.

Hastaların göz kapakları, rüya sahibi için aşk ve aşkın şiddetli tesiriyle durgunluk ve hayranlığa söz ve ahvalini düzenleyememesine işaret eder. Rüyada görülen göz, mala işâret ettiğinde göz kapaklan o malın zekâtı ve muhafazasına işaret eder. Göz kapaklarında görülen zayıflık ve fersizlik, hürmetin noksanlığına ve ilimsizliğe işaret eder. Bir kimsenin rüyada göz kapaklarının ke­narının beyaz olduğunu görmesi, o kimsenin dinindeki güzelliğine işaret eder.

Bazen rüyada göz kapaklarının kenarının beyaz olduğunu görmek, sağırlık ve hastalığa işarettir. Göz kapaklarında olan kirpikler, onlara gele­cek eziyet veren halleri defetmesine işaret eder. Rüyada görülen göz kapaklarında et az olur veya yara ve çıban olursa, üzüntü ve ke­dere işaret eder.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Günah işlemek Görmek

Rüyada günah işlemek genellikle içsel bir çatışmayı veya vicdanınızla ilgili endişeleri yansıtabilir. Bu rüya, rüya …