Rüyada Gökkuşağı Görmek
Rüyada Gökkuşağı Görmek. ( İzmir Haberleri 35 )

Rüyada Gökkuşağı Görmek

Rüyada Gökkuşağı görmek mutluluğun ve başarının işaretidir. Rüyada Gökkuşağı elinizi attığınız her iste başarılı olacaksınız demektir. Gökkuşağı görmek, heyecan verici bir olaya işarettir.

Sarı rengin hâkim olduğu gökkuşağı, o bölgede görülecek salgın hastalığa, Kırmızı rengin hâkim olduğu gökkuşağı, ise kıtlık ve sefalete, savaşa işarettir.

Yeşil rengin hâkim olduğu Gökkuşağı, bolluk ve ucuzluğa, sıkıntı ve zorluklardan kurtulmaya delalettir.

Rüyada Gökkuşağını tüm renkleriyle görmek, korkudan kurtulmaya ve evlenmeye işarettir. Rüyada Gökkuşağı görmek mala kavuşmaya, yüksek mevki elde etmeye, ilim, irfan veya yemin etmek anlamına da gelmektedir.
Rüyada gökkuşağını görmek, korkudan emin olmaya işarettir. Gökkuşağını kırmızı olduğunu görse, o senede savaş çıkmasına veya kan akmasına işarettir ve rüya sahibinin yaralanmasından korkulur. Eğer sarı görse, hastalığa yeşil görse, kıtlıktan kurtulmaya işarettir. Aynı zamanda rüyasında Gökkuşağı gören kimse, evlenir. Bazı tabirciler, Gökkuşağını sağ tarafından görmek, hayra, sol tarafından görmek de ucuzluğa ve bolluğa işarettir, dediler. Eğer Gökkuşağını hem sağ ve hem de sol tarafında görürse, fakirler için ucuzluğa ve bolluğa, zenginler için de sıkıntının gitmesine işarettir.

Rüyada ebem kuşağını tuttuğunu görmek, heyecanlı olaylarla tabir olunur. Bu kuşağı sarı renkte görmek o yer halkına hastalık geleceğine, kırmızı görmek savaşa ve hafıza bozukluğuna, yeşil renkte görmek, ucuzluk ve nimete delalet eder.

Cabir ül Magrib ye göre; gökte kırmızı çizgi gibi bir şey görmek, o yerin devlet büyüğünün kuvvetli oluşuna; bu çizgiyi siyah görmek, bunun aksine tabir olunur. Yerden çıkıp yavaş, yavaş gök yüzüne kadar uzanan bir kuşak görmek, o yer halkı arasında bir olayın meydana geleceğine, bu renkler kaybolursa, o olayın etkisi olmayacağına delalet eder. Ebem kuşağını parlak görmek, iyi ve hayırlı, karanlık görmek fenadır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada ebem kuşağını görmek, korkudan emin olmaya işarettir. Gök kuşağının kırmızı olduğunu görse, o senede kan akmasına işarettir ve rüya sahibinin yaralanmasından korkulur. Eğer sarı görse, hastalığa yeşil görse, kıtlıktan emin olmaya işarettir. Ebem kuşağını gören kimse, evlenir.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Gündelikçi Görmek

Rüyada bir gündelikçi görmek, genellikle yardım ve destek arayışınızı veya çevrenizdeki kişilerin sizin için önemli …