Rüyada Gelinlik Dikmek
Rüyada Gelinlik Dikmek. ( İzmir haberleri 35 )

Rüyada Gelinlik Dikmek

Rüyada gelinlik dikmek çok hayırlıdır. Rüya sahibinin muradına ereceği ve güzel günlerin çok yakında olduğu anlamına gelir. Gelinlik diktiğini gören kişi bekar ise hemen evlenir. Rüyada diktiğiniz gelinlik temiz ise mutlu bir evliliğe kirli ise kötü bir evliliğe yorumlanır. Gelinlik siyah ise evliliğinizde karşınıza çıkacak sorunlara işarettir. Gelinlik dikmek şeref ve makam demektir.

Evli birinin rüyada beyaz gelinlik dikmesi ucuzluk, bolluğa ve berekete alâmettir. Bir genç kızın rüyada gelinlik diktiğini görmesi, tez zamanda kısmetinin çıkacağına, nimet ve saltanata delâlet eder. Beyaz gelinlik dikmek zenginlikle tabir olunur. Evli bir kadının gelinlik dikmesi, zengin olarak bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Genç kızın sevdiği karşısında gelinlik dikmesi o kişinin büyük bir kimseden menfaat göreceğine, kişinin rüyasında bir gençle buluşup evlenme kararı aldığını görmesi; o kimsenin muradına ereceğine delalet eder.

Gelinlik dikmek, sevinç ve neşeye, gelinin eve gelmesi hane halkı için bolluğa, genç kızın gelinlik dikmesi dünürcü gelmesine,
Delikanlının gelinlik dikmesi arzu ettiği işin gerçekleşmesine; Gelinlik görmek ve onu dikmek genç kız için evlenmeye, bekar erkek için sevdiği kızla söz kesilmesine, orta yaşlı kadının gelinlik dikmesi çocuklarının mutluluğuna, sevinç ve sürura delalet eder.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Günah işlemek Görmek

Rüyada günah işlemek genellikle içsel bir çatışmayı veya vicdanınızla ilgili endişeleri yansıtabilir. Bu rüya, rüya …