Rüyada Erik Yemek Görmek
Rüyada Erik Yemek Görmek. ( İzmir Haberleri 35 )

Rüyada Erik Yemek Görmek

Rüyada Erik Yemek Görmek, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delâlet eder. Hasta birinin erik yediğini görmesi, şifa ile tabir olunur. Erik yemek Helâl mal, Zenginlik, İyi bir zevce, Murad ve Menfaat demektir. Rüyada erik yediğini görmek, büyük bir hayra alâmettir. Eriği alıp keserek yediğini görmek, âlemin sırrına vâkıf olmağa çalışmaya işarettir.

Rüyada tatlı bir erik yediğini gören kişi mal ve nimete kavuşur. Birçok eriği yediğini görmek, toplu bir mala varis olmaya delâlet eder. Rüyada hamile bir kadının erik yemesi, doğacak çocuğun erkek olacağına işarettir. Bekâr kızın görmesi de evleneceğine delâlet eder.

Rüyada eriği mevsiminde yediğini görmek, hayır ve berekettir. Erik yemek, kârlı bir işe ve ipekli elbiselerin çokluğudur. Hasta kimsenin rüyada kiraz yemesi, hastalıktan şifa bulmaya, ferah ve sevince delâlet eder. Rüyada bir erik ağacından erik toplayıp yediğini görmek, helâl rızka, sıhhat ve afiyete, sürür ve feraha delâlet eder. Rüyada üryani eriği görmek ve yemek durumunuzun iyi olduğuna ve ilerisi için dikkatli bulunmanız gerektiğine delalet eder.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Günah işlemek Görmek

Rüyada günah işlemek genellikle içsel bir çatışmayı veya vicdanınızla ilgili endişeleri yansıtabilir. Bu rüya, rüya …