Rüyada Emanet Görmek
Rüyada Emanet Görmek. ( İzmir haberleri 35 )

Rüyada Emanet Görmek

Rüyada emanet görmek, kişinin yaptığı işlerle ilgili duyacağı huzursuzluğa ve bu nedenle gecelerini uykusuz, günlerini de daha stresli şekilde geçireceğini delalet eder Rüyasında emanet gören kişiler gerçek hayatlarında sorumluluk duygusu fazla gelişmiş ve bundan kaynaklanan yüklerin altında zaman zaman ezilen kişilerdir. Bekarlar için kendisine bağlı kalacak ve hayat boyu ona destek olacak birinin sorumluluğunu almak ve aile kurmak gibi anlamlara da gelen rüya, aynı zamanda evli kişiler için haneye mutluluk getirecek yeni bir bebeğin müjdecisi olabilir. Bir başka yoruma göre de beklenmeyen, istenmeyen veya hesap edilmeyen bir gebelik durumunun kişilerde yaratacağı strese, sorumlulukların artmasına ve maddi olarak da kişinin bu durumlara hazır olmamasından duyduğu endişelere delalet eder.

Rüyada Emanet Vermek
Emanet vermek aldığı bir sorumluluğu yerine getirmemek veya bir işten kaytarmak, zorlandığında iş bırakmak, herhangi bir işte sebat gösteremediği için insanların karşısında güvensiz bir kişilik sergilemek anlamına gelir. Emanet veren kişiler hayatlarında kimsenin dediğini dinlemeyen veya saflık derecesinde herkese inanan, kendi kararlarını alamadıkları için de rüzgar nereye savurursa o yöne doğru hareket eden kişilerdir. Rüya sahibinin bir sırrını paylaştığı ve pek çok konuda çok fazla güvendiği birinin kendisine karşı yapacağı bir hareket neticesinde yaşayacağı büyük hayal kırıklığını da tabir eder.

Rüyada Emanet Almak
Yakın birinden duyulacak bir habere, alınacak sorumluluklara, bir sırra vakıf olmaya işaret eder. İş konusunda da kalıcı ve kariyer yapmaya müsait, kişinin gönlüne göre bir iş bulacağı, ilerde bu işten kazanacağı paralarla kendi işini kuracağına yorumlanır.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Günah işlemek Görmek

Rüyada günah işlemek genellikle içsel bir çatışmayı veya vicdanınızla ilgili endişeleri yansıtabilir. Bu rüya, rüya …