Rüyada Eğe Görmek
Rüyada Eğe Görmek. ( İzmir Haberleri 35 )

Rüyada Eğe Görmek

Genel olarak rüyada eğe görmek işlerin kolaylaşacağına işarettir.

İbn-i Sirin’e göre; Rüyada elinde bir eğe olması, zor durumları atlatacağınıza anlamına gelir. Sonuç olarak rüyada eğe ile demiri eğelediğini görmek arzu ettiği şeyin olacağına işarettir. Kalın eğe zorlu işe, ince eğe ise güzel bir söze delalet eder. Eğesinin kırıldığını görmek, işlerinin zorlaşacağına işarettir.

Cabir’ül Mağribi’ye göre; rüyasında evinin eşyasından bir demiri veya bakırı eğelediğini görmek, evinin işlerinin düzeleceğine, çan, çıngırak, zil gibi bir eşyayı onarmak için eğelediğini görmek, düşmanlığa delalet eder. Rüyada bir şey eğelemek ise ihtiyaçları gidermeye ve ibadet etmeye işarettir. Eğe, aynı zamanda yardımcıya da işarettir. Rüyada eğe görmek, dünür ve nikâha da işarettir. Ayrıca rüyada bir şeyi eğelediğini gören kimse, nikâhlanır.

Rüyada eğe yardımcıdır. Bir cismi eğe ile törpülemek mala, ıslah etmeye ve dünyalıktan fazla olanı atarak gönül huzuruna ermeye, Eğe görmek, iş ve düşüncede yararlı olanı ortaya çıkaran gayret ehli kimseye delalet eder.

Rüyada demir eğelemek güzel ibadet etmeye işarettir. Rüyada bıçak eğelemek ise başarı ve ahlaklı olmanın gerektirdiği doğruluk, yardımseverlik olarak tabir edilmektedir. Fakat rüyada demir bıçak eğelediğini görmek yiğitlik, bilgelik, alçakgönüllülük, iyi yüreklilik, ölçülülük gibi niteliklere sahip olmaya alamettir. Rüyada demir eğelemek, kazancınızın artacağı şeklinde tabir edilmektedir.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Günah işlemek Görmek

Rüyada günah işlemek genellikle içsel bir çatışmayı veya vicdanınızla ilgili endişeleri yansıtabilir. Bu rüya, rüya …