Rüyada Börek Görmek
Rüyada Börek Görmek. ( İzmir haberleri 35 )

Rüyada Börek Görmek

Rüyada börek, kısmettir. Rüyada börek görmek, nimet ve menfaate işarettir. Bol yağlı ve içinin harcı çok olan börek, nimet ve menfaatin çok olmasına işarettir. Rüyada börek, farlı kişi ve yerlerden hayır, fayda ve menfaat elde etmek demektir. Yumuşak börek, kolaylıkla ve zahmet çekmeden elde edilen para, mal ve rızka işarettir. Kuru ve katı börek ise, güçlükle elde edilen rızka işaret etmektedir.

Rüyada görülen börek, helal kazanılmış veya kazanılacak malı işaret eder, Ayrıca, rüya sahibinin aile efradını çağrıştırır. Bazen menfaat sağlamaya veya şifa bulmaya tanımlanır. Kimi zaman da, müjdeli bir habere yahut bekar kimse için evlenip yeni bir yuva kurmaya işaret sayılır.

Ayrıca rüyada börek görmek, bayramı sağlık ve afiyet içinde karşılayıp kutlamaya da işaret eder.

Birine börek ikram ettiğini görmek, o kimseye bir fayda ve yararının dokunmasına işarettir. Börek dağıtmak, insanların yararlanacağı bir iş yapmaya işarettir.

Bir rivayete göre börek ilim ve İslam’a delalet eder. Bu sebeple börek rüyası hayırlıdır. Nablusî ye göre; börek görmek nimetle yorumlanır. Rüyasında börek yaptığını görmek, kazanç için çalıştığına, o börekten yediğini görmek, kazancını elde ederek yiyeceğine, tepside bulunan böreği bir bıçakla kestiğini ve tabaklara aldığını görmek, kazancını ailesiyle ve dostları ile paylaşacağına delalet eder.

Rüyada börek görmek çörek gibi tabir olunur. Börek yediğini gören, ayrı, ayrı yerlerden hayır ve menfaat görür. Undan yapılan herhangi bir şey, gerek yumuşak ve gerek kati olsun; hayır, nimet, menfaat, mal ve berekettir. Çünkü ekmek ve benzeri gibi şeyler insana kuvvet verir ve hayatinin devamına sebep olur.

Rahat ve geniş bir ortamda börek görmek, refah ve mutluluğa veya evlenmeye işaret eder. Dar bir odada börek görülmesi, haram işlemeye işarettir. Ayrıca börek, hayra, menfaate, rızka, misafir gelmesine işarettir.

Kısacası rüyada börek görmek hayır, bereket, mal, kuvvet, ilim ve dinle yorumlanır. Ayrıca börek görülmesi bir söylenti duyacaksınız demektir. Börek almak iyi parası kazanabileceğiniz işe gireceğiniz anlamındadır. Börek satmak insanlara faydalı bir iş yapmaya işarettir. Börek yapmak güzel ve karlı bir işe girmeye haber verir.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Günah işlemek Görmek

Rüyada günah işlemek genellikle içsel bir çatışmayı veya vicdanınızla ilgili endişeleri yansıtabilir. Bu rüya, rüya …