Rüyada Antrenör Görmek
Rüyada Antrenör Görmek. ( İzmir haberleri 35 )

Rüyada Antrenör Görmek

Rüyada bir antrenör görmek kendi başınıza bir işe girmemeye daima bir koruyucu aradığınıza, kendinizi antrenör olarak görmek, hayatta yaptığınız hataların sonuçlarına katlanmaya işaret eder. Rüyada bir antrenör tarafından çalıştırıldığını görmek, hayatta daima size yardım edecek bir kimseye muhtaç olduğunuza işaretle yorumlanır. Rüyada antrenör görmek, kendinize yol gösterecek birine ihtiyaç duyduğunuza işarettir.

Rüyada görülen antrenör, kişiyi bir işe ha­zırlayan adama da delâlet eder. Rüyada bir spor antrenörü olduğunuzu ve gençleri maça hazırladığınızı görmeniz, ka­zanmak için bazı düşüncelerinizi uyguladığını­za işarettir.

Rüyada takımınıza maç yaptırarak, onları kazandırdığını görmeniz, uyguladığınız yeni şeylerin başarılı olduğuna yorumlanır. Bir sporcu olduğunuzu ve bir antrenörün sizi çalıştırdığını görmek, hayatınızda tek başı­nıza bir iş başaracak kabiliyette olmadığınızı, size yardım edecek bir kişiye her zaman ihti­yacınız olduğuna yorumlanır. Rüyada antrenman yaptığını görmek, zorlu bir işe hazırlanmaya delâlet eder.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Günah işlemek Görmek

Rüyada günah işlemek genellikle içsel bir çatışmayı veya vicdanınızla ilgili endişeleri yansıtabilir. Bu rüya, rüya …