Rüyada Anız Görmek
Rüyada Anız Görmek. ( İzmir haberleri 35 )

Rüyada Anız Görmek

Rüyada anız görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada anız toplamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalet ettiğine inanılır. Rüyada anız yandığını görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada anızlı tarla görüldüyse insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet ettiği söylenir. Rüyada yanmış anız görülmesi aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, başarılı bir kişi olunacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına alamet eder.

Rüyada yanmış anız görülmesi aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, başarılı bir kişi olunacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına alamet eder. Rüyada anız yanması rüyayı gören kişi için işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada ekin anızı görülmesi deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada anız yakmak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine delalettir.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Günah işlemek Görmek

Rüyada günah işlemek genellikle içsel bir çatışmayı veya vicdanınızla ilgili endişeleri yansıtabilir. Bu rüya, rüya …