Rüyada Abajur Görmek
Rüyada Abajur Görmek. ( İzmir haberleri 35 )

Rüyada Abajur Görmek

Rüyada Abajur uyku halinde görülen rüya tabirine göre ne şekilde olursa olsun abajur ile ilgili bir şey görmek çok hayırlı bir rüyadır. Bu rüya yakın gelecekte bir işten maddi bir kazanç sağlanacağını belirtir. Rüyada beyaz, kırmızı, mavi, yeşil, mor, siyah, pembe yada ayaklı bir abajur görmek, faydalı bir işe başlamaya, geliri önceden bilinen ve belli olan işleri yorulur. Rüyada abajur, o anda bilmediğiniz, daha sonradan ortaya çıkabilecek bir işten maddi kazanç sağlamak anlamına da gelir. Rüyada abajur yakmak iyi habere, abajur almak iyiliğe, abajur takmak faydalı işlere, abajur lamba yorumu ise maddi kazanç anlamına gelir.

Rüyada Abajur Almak:

Rüyanızda abajur aldıysanız bunun anlamı sadece kendiniz için değil birçok kişi için yararlı olabilecek bir işe başlayacağınıza işarettir. Herkese iyilik edeceğiniz için sizin mutlu olabileceğinizi göstermektedir.

Abajur Takmak:

Eğer rüyanızda abajur taktıysanız, bu da karşınıza çıkacak iş fırsatında sadece kendinize yarar sağlayıp başkalarına yarar sağlamayacağınıza işarettir. Aslında bu sizin elinizde olan bir durum olmayıp, yapacağınız işin başkasına faydası olmayacak bir işe işarettir.

Abajur Parıltılı ve Renkli ise:

Rüyamıza giren abajur renkli, parıltılı ise gerçekten bu iyi bir haber. Özellikle rengi pembe ise güzel bir kısmet sizi bekliyor demektir. Eğer sevdiğiniz biri varsa ona kavuşacağınıza delalettir.

Abajur Süslü ve Lambası Yanıyorsa:

Rüyada görülen süslü ve lambası yanan abajur ise aşk hayatınız varsa çok güzel gelişmelerin yaşanacağının habercisidir.

Abajur Ne Demek?

Bir lamba düşünün, o lambanın ışığa belirli bir yön vererek ve ışığı yumuşatarak bir noktaya doğru yaymasını sağlayan aygıttır. Diğer anlamı ise üzeri siperlikli lambadır. Avrupa’da 17. yüzyıllarda abajurun ilk denemeleri yapılmıştır. Şunu da unutmamakta fayda var; abajur ışık geçirmez ya da yarı saydam olabilir.

Rüyada abajur kırılması

Seyahat etmeye veya yolculukla tabir edilir, sıkıntı ve üzüntünün gitmesine yorulur. Bazı tabirciler abajurun kırılmasını bir şeyi arzu edip de ona kavuşamamak olarak yorumlamışlardır.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Günah işlemek Görmek

Rüyada günah işlemek genellikle içsel bir çatışmayı veya vicdanınızla ilgili endişeleri yansıtabilir. Bu rüya, rüya …