Osman Kural
Osman Kural Kimdir?

Osman Kural

Kaymakam Osman Kural Kimdir? Burdur’un Gölhisar ilçesinde 05/01/1995 yılında dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Burdur ili Gölhisar ilçesinde, ortaöğretimini Afyon ilinin Sandıklı ilçesinde tamamladı. 2012 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce İktisat bölümünü kazanmış ve 2017 yılında bölüm birincisi olarak mezun olmuştur.

Doğum Tarihi:

1995 Gölhisar

Eğitim:

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

Daha fazla göster

Osman Kural 2017 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak 106. Dönem Burdur Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etmiştir. Burdur ilinde il merkez stajını, Antalya ili Demre ilçesinde ve Ankara ili Beypazarı ilçesinde Kaymakam refikliği stajını , Çanakkale ilinde Mülkiye Başmüfettişi refakatinde teftiş stajını tamamlamıştır. Konya ili Hadim ilçesinde yaklaşık olarak 13 ay süreyle Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır. İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığında 3 ay süreyle İngilizce eğitimini almış ve İngiltere Sheffield Üniversitesinde İngilizce dil eğitimini başarıyla tamamlamıştır. “Protokol ,Bayram ve Törenler” isimli tez çalışması yapmıştır.

İçişleri Bakanlığının 11/09/2020 tarih ve 13414 sayılı yazısı ve İçişleri Bakanlığının 11/09/2020 tarihli olurları ile ilçemiz Kaymakam olarak atanmış olup14/09/2020 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Güneş Görmek

Rüyada güneş görmek, genellikle pozitif bir semboldür ve hayatınızda aydınlık, umut dolu bir dönemin başlangıcını …