Mustafa Çalışkan
Mustafa Çalışkan Kimdir?

Mustafa Çalışkan

İlçe milli eğitim müdürü Mustafa Çalışkan Kimdir?Aydın’da 1974 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitimin hayatında ilk tahsilini Aydın Güzelhisar İlkokulu´nda, orta ve lise tahsilini ise Aydın İmam Hatip Lisesi´nde 1991 yılında tamamladı. Yüksek tahsilini ise Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde 1996 yılında tamamladı. Aynı yıl İstanbul´da meslek hayatına başladı.

Doğum Tarihi:

1974 Aydın

Eğitim:

Marmara Üniversitesi

Daha fazla göster

2 yıl İstanbul´da kaldıktan sonra İzmir´in Selçuk İlçesi Çamlık Beldesinde 1 yıl öğretmenlik yaptı. 1999 yılında Aydın´da meslek hayatına devam eden Mustafa ÇALIŞKAN, Milli Eğitim Bakanlığımızın çeşitli kademelerinde görev yaptı. 2014 yılının Kasım ayından itibaren İncirliova Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri dalında başladığı yüksek lisansını 2014 yılında tamamladı.
7 Kasım 2014 tarihinde İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mustafa ÇALIŞKAN evli ve 2 kız 1 erkek olmak üzere 3 evlat sahibidir.

Ayrıca Kontrol Et

Yaz okulu seçerken nelere dikkat edilmeli?

Yaz okulu seçerken nelere dikkat edilmeli?

Çocuğun bedensel, ruhsal ve sosyal gelişiminde sosyalleşmenin çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Uzman Klinik Psikolog …