Mehmet Madran
Mehmet Madran Kimdir?

Mehmet Madran

İlçe milli eğitim müdürü Mehmet Madran Kimdir? Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde 1970 doğmuştur.. İlkokulu Yeniköy ilkokulunda okuduktan sonra, ortaokulu ve liseyi Nazilli’de okudu.1993 yılında Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesini bitirdikten sonra 1995 yılında İstanbul/Bağcılar Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okuluna ilk atama olarak atandı.

Doğum Tarihi:

1970 Bozdoğan

Eğitim:

Gazi Üniversitesi Üniversitesi

Daha fazla göster

İki yıl bu okulda İş eğitimi Öğretmeni olarak görev yaptı. 1997 yılında Bingöl Merkez Ilıcalar Yatılı İlköğretim Bölge Okuluna atandı. Beş yıl bu okulda İş Eğitimi Öğretmeni olarak görev yaptı. 2002 yılında Aydın/Nazilli Bayındır İlköğretim Okuluna atandı.Buurada 2011 yılının Ekim ayına kadar asaleten Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2011 yılı Ekim ayında zorunlu yer değiştirmeyle Nazilli Sümer İlköğretim Okuluna asaleten Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2012 yılının Şubat ayında sınava dayalı atamayla Aydın/Kuyucak Ertuğrul Gazi İlköğretim Okuluna asaleten Müdür olarak atandı.2014 yılında İşletme Bölümü “Yönetim ve Organizasyon” alanında Yüksek lisansı tamamladı. 30 Eylül 2015 tarihinde Şehitler Ortaokuluna kadrolu müdür olarak atandı. 30 Mayıs 2016 tarihinde İlçemiz Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Halen bu görevi sürdürmektedir. Mehmet MADRAN evli ve iki çocuk babasıdır.

Ayrıca Kontrol Et

Yaz okulu seçerken nelere dikkat edilmeli?

Yaz okulu seçerken nelere dikkat edilmeli?

Çocuğun bedensel, ruhsal ve sosyal gelişiminde sosyalleşmenin çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Uzman Klinik Psikolog …