Kütahya Belediyesi Ramazanda "Bereket Kart" ile ihtiyaç sahiplerine destek olacak. ( Anadolu Ajansı )

Kütahya Belediyesi Ramazanda “Bereket Kart” ile ihtiyaç sahiplerine destek olacak

Kütahya Belediyesinin Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine “Bereket Kart” aracılığıyla yardım sağlanacağını bildirildi.

Belediye Başkanı Alim Işık, Ramazan ayına özel tasarlanan “Bereket kart” proje tanıtımında yaptığı açıklamada, belediye bünyesindeki Kadın ve Aile Müdürlüğü’nün bütçesiyle ihtiyaç sahiplerine destek olunacağını söyledi.

Ramazan ayının paylaşmak, birlikte olmak, kaynaşmaktır ve bereket olduğunu belirten Işık, şöyle devam etti:

“Geçen yıl iftarlar yerine, yardıma muhtaç ailelerimize gıda kolisi desteğini verdik. Bu yıl da içinde bulunduğumuz kritik ortam nedeniyle en az salgın tehlikesiyle vatandaşlarımızla birlikte olmak adına projemizi biraz değiştirdik. Bu nedenle ‘Bereket Kart’ ismi ile alışveriş kartı düzenledik. Yine eskiden olduğu gibi belediyemize gelen vatandaşlarımızın, yardım taleplerini içerisinde 200 liralık nakit kredi yüklenmiş kartlarımızı vererek, bulundukları mahalledeki bakkaldan ya da istedikleri marketten alışveriş yapabilecekleri bir imkana kavuşturmak istedik.”

Işık, ihtiyacı olan vatandaşların karttan faydalanabilmeleri için Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiğini, bazı esnafların da Bereket Kart ile alışveriş yapanlara yüzde 5 indirim uygulayacağını sözlerine ekledi. Kaynak (AA)

Ayrıca Kontrol Et

Buca Metrosu kaldığı yerden devam edecek

Buca Metrosu kaldığı yerden devam edecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent tarihinin en büyük ulaşım projelerinden Buca Metrosu’nun yapımının önünde hukuki bir …