İsmail Güven
İsmail Güven Kimdir?

İsmail Güven

İlçe milli eğitim müdürü İsmail Güven Kimdir? Kütahya’nın Simav 1977 yılında dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu babasının görevi dolayısıyla bulundukları Sivas’ın Divriği ilçesinde, lise öğrenimini ise Simav Endüstri Meslek Lisesi Harita ve Kadastro Bölümünde tamamladı. Yüksek öğrenimini Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünü tamamlayarak, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yaparak tamamladı. Askerlik görevini 297.dönem yedek subay öğretmen olarak Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaptı.

Doğum Tarihi:

1977 Simav

Eğitim:

Dumlupınar Üniversitesi

Daha fazla göster

2002 yılında İstanbul’un Gazi Osman Paşa ilçesinde bulunan Anafartalar İlköğretim Okulunda göreve başlayan GÜVEN, sırasıyla Kütahya’nın Emet, Çavdarhisar ve merkez ilçede bulunan birçok okulda okul yöneticiliği görevlerinde bulundu. Çavdarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptığı esnada, Arge birimi ile birlikte, bakanlığımız nezdinde başarılı bulunan birçok proje ve yayında görev aldı. 10 Ağustos 2020 tarihinde Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan İsmail GÜVEN evli ve iki çocuk babasıdır.

Ayrıca Kontrol Et

Yaz okulu seçerken nelere dikkat edilmeli?

Yaz okulu seçerken nelere dikkat edilmeli?

Çocuğun bedensel, ruhsal ve sosyal gelişiminde sosyalleşmenin çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Uzman Klinik Psikolog …