Özlem Çerçioğlu haberler. Son Dakika haber başlıkları ve gelişmeler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kimdir? Başkanımız Özlem Çerçioğlu 11 Ağustos 1968’de AYDIN / Nazilli’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Nazilli’de tamamladı. 1988’de Selçuk Üniversitesi’nden mezun oldu. Üniversite öğreniminden sonra yurt dışında başarılı çalışmalara imza atarak adından söz ettirdi. Newyork’ta Müşteri İlişkileri Müdürü olarak görev yaptı. Özellikle kurduğu sosyal ilişkilerdeki basarisiyle Türk cemiyetlerinde görev almış, sanayici olarak da faaliyetlerde bulunmuştur.

Doğum tarihi:

11 Ağustos 1968 (52 yıl yaşında), Nazilli

Eşi:

Ercan Çerçioğlu

Partisi:

Cumhuriyet Halk Partisi

Çocukları:

Ata Caner Çerçioğlu

Ebeveynleri:

Halil Kahyaoğulları, Birsen Kahyaoğulları

Eğitim:

Selçuk Üniversitesi Çumra Meslek Yüksek Okulu (1988), Selçuk Üniversitesi

Eğitime destek çalışmaları, uyuşturucuyla mücadele, sokak çocuklarını kazanma, Atatürkçü düşüncelere sahip çıkma, nüfus planlaması gibi toplumsal içerikli projelerde görev aldi. 3 Kasim 2002 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi / CHP Aydin Milletvekili olarak parlamentoya seçilen Özlem Çerçioglu, 22 Temmuz 2007’de yeniden seçildi.

TBMM’de de başarılı çalışmalara imza atan Özlem Çerçioglu, Aydın’a daha iyi hizmet vermek amacıyla 29 Mart Yerel seçimlerinde partisinin ve Aydin’in ilk bayan belediye başkanı seçildi.

Başkanımız Özlem Çerçioglu, evli ve 2 çocuk annesidir, İngilizce bilmektedir.

Aydın’da Otizm Destek Merkezi açıldı

Aydın'da Otizm Destek Merkezi açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Otizm Destek Merkezi törenle hizmete girdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, törende yaptığı konuşmada, Adnan Menderes Mahallesi’ndeki …

Devamı »