Mesut Gezer haberler. Son Dakika haber başlıkları ve gelişmeler

Mesut Gezer

Emniyet müdür Mesut Gezer Kimdir? İstanbul İli Eyüp İlçesinde 1970 yılında doğdu. Lise öğrenimini İstanbul Pertevniyal Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1989-1993 yıllarında eğitim-öğretim gördüğü Polis Akademisinden Komiser Yardımcısı olarak mezun oldu ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda polislik mesleğine başladı. Burada Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü birimlerinde altı yıl kadar görev yaptıktan sonra ikinci bölge hizmeti için 1999 yılında Kars iline atandı.

Daha fazla göster

Kars Emniyet Müdürlüğü emrinde kaldığı dört yıllık zaman zarfında Asayiş Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüklerinde görev aldı. 2003 yılında sona eren Şark hizmetinin akabinde Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’na tayin oldu. Burada Teknik Şube Müdürlüğü bünyesinde dört yıl vazife yaptı. 2007 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atandı. On yıl kadar görev yaptığı İstanbul İlinde iken İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yabancılar Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı gibi muhtelif görevlerde bulundu. 2017 Şubat ayında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfii ederek Erzurum Polis Okulu Müdürü oldu.

19.09.2019 tarih ve 2019/320 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Uşak İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mesut GEZER evli ve iki çocuk babasıdır.