Mahmut Kaşıkçı haberler. Son Dakika haber başlıkları ve gelişmeler

Kaymakam Mahmut Kaşıkçı kimdir?  1971 tarihinde Çorum ili Kargı ilçesinde doğdu. Osmancık Lisesinden mezun olan Kaymakamımız, 1993 yılında da İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

Daha fazla göster

Kariyeri
Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü Ankara ve Adana Bölge Müdürlüklerinde Vergi Denetmeni olarak çalıştıktan sonra 2002 tarihinde Çorum Valiliği’nde Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çankırı ili Orta ilçesinde Vekil Kaymakam olarak çalışırken bir yıl yurt dışında bulundu. 2005 yılında Seydiler İlçesinde Kaymakam olarak göreve başladı.
Adıyaman ili Samsat İlçesi Kaymakamı iken 2008 yılında Şırnak Vali Yardımcılığına, oradan Bozdoğan Kaymakamlığına ve 2012 yılı Ağustos ayında Vezirköprü Kaymakamlığına, 2016 Yılı Aralık Ayında Hakkari Yüksekova Kaymakamlığı , Yüksekova belediyesi ve Esendere Belediyesi Başkan Vekili (Kayyum) görevine atanmıştır. 2018 Yılında Resmi Gazetede yayımlanan 2018/260 sayılı kararname ile Bergama Kaymakamlığına asaleten atanmıştır. Kaymakamımız Sayın Mahmut KAŞIKÇI evli ve bir çocuk babasıdır.