Hüseyin Atlı haberler. Son Dakika haber başlıkları ve gelişmeler

Çay ilçesi belediye başkanı Hüseyin Atlı kimdir? 1977 yılında Afyonkarahisar Çay İlçesinde doğdu. İlk ve ortaöğretimini Çay’da tamamladı. Lise eğitimini Aydın Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. 1995-2001 yıllarında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimi aldı. 2002-2007 yılları arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi’nde iç hastalıkları uzmanlık eğitimi yaptı. 2010-2012 yılları ardından Bolvadin Devlet Hastanesi Başhekimi. 2013-2017 yılları Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev yaptı. Atlı, evli 3 çocuk babasıdır.

Daha fazla göster

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde şahsıma ve ekibime inanarak bizi bu göreve layık gördüğünüz için siz Saygıdeğer “YEŞİLÇAY” halkıma sonsuz teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar İlimizin en güzel İlçesi Yeşilçay’ımızı modern kent haline getirebilmenin çabası ve gayret içerisinde ekip ruhu ile sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımıza hiç vakit kaybetmeden başladık. Ülkemizde birçok değişiklik ve yeniliklerin olduğu gibi, İlçemizin; daima ileriye, emin adımlarla yürüyebilmesi, modern kent görünümüne kavuşması için birçok yeni projelerimizi hayat geçireceğiz. Siz Saygıdeğer halkımızın güven ve desteğini de alarak yapacağımız çalışmalarımızda tevazu ve samimiyetle, Yirmi birinci yüzyıla yakışır rahat, huzurlu yaşanılabilir çağdaş ve modern kent olma yolunda hep bir adım ileriye gideceğiz.

Sevgili Hemşerilerim;

İlçemizde; çevre düzenlemesi, altyapı, ulaşım, eğitim, sağlık ve istihdam alanlarının oluşturulması için yapacağımız çalışmalarımızda amacımız; Kalkınan, çağdaş ve modern bir ilçe olmaktır.