Bodrum Devlet Hastanesi haberler. Son Dakika haber başlıkları ve gelişmeler

Bodrum Devlet Hastanesi 12 si DİŞ TEDAVİ ve PROTEZ MERKEZİNDE olmak üzere toplamda 48 polikliniği ve 77 yatağı ile Bodrum Yarımadasına hizmet veren tek Devlet Hastanesidir. Hastane Binası 1994 yılında yapılmış 1995 yılında hizmete açılmıştır.

Daha fazla göster

Bodrum Devlet Hastanesi 3 yerleşkede 4 bina ile hizmet vermektedir. Ana bina idari bina ile birlikte Bodrum merkez Yeniköy mahallesinde , Diş Tedavi ve Protez Merkezi Kıbrıs Şehitleri Caddesinde , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Yalıkavak Sülüklü Mevkinde hizmet vermektedir.

Hastanemizde tam donanımlı Hepafiltreli ve Laminar hava akımlı 5 ameliyat salonu bulunmaktadır. Ameliyat salonlarımızda Fako, Laporoskopik cerrahi, Endoskopik cerrahi işlemler başarı ile gerçekleştirilmektedir.

Hastanemizde Dahili Servisler , Cerrahi Servisler ve Kadın Doğum Servisi olmak üzere üç klinik hizmet vermektedir. Toplam 35 adet odada 77 adet hasta yatağı vardır. Bu hasta yatakları haricinde Doğum Salonunda 2 adet sancı yatağı, 2 adet küvöz bir adet transport küvöz vardır. 4 yataklı 2. basamak Cerrahi Yoğun Bakım ünitesi , 3 yataklı 1. basamak Dahili Yoğun Bakım Odası bulunmaktadır.

Hastanemizde 7 cihazlı ( 6+1 1 adet izolasyon cihazı ) ve hasta sevk araçlı diyaliz ünitemiz hizmet vermektedir.

Bodrum Devlet Hastanesi İletişim Bilgileri

Adres: Türkkuyusu, Elmadağ Cd. No:33, 48400 Bodrum/Muğla
Telefon: (0252) 313 14 20

Bodrum Devlet Hastanesi Google Harita konumu