Bergama Ticaret Odası haberler. Son Dakika haber başlıkları ve gelişmeler

Bergama Ticaret Odası 20 Ağustos 1925 tarihinde ilk yönetim kurulu başkanını seçerek Bergama Ticaret ve Sanayi Odası olarak göreve başlamıştır. 1947 yılında Sanayi Odası vasfı çıkarılıp Ticaret Odası olarak hizmetlerine devam etmiştir.

Adres:

Bahçelievler, Atatürk Blv. No:98, 35700 Bergama/İzmir

Telefon:

(0232) 632 05 95

Daha fazla göster

1959 yılından itibaren hizmet verdiği bina yerine hizmet altyapı ve kalite standartlarını yükseltmek amacıyla 2016 yılında yeni hizmet binası temelleri atılmıştır. 02.04.2018 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla yeni hizmet binası açılış töreni gerçekleşmiş  yeni yerinde hizmet vermeye başlamıştır.

Odamız 165 üye ile kurulmuş ancak bugün 1.938 üyeye hizmet vermektedir. Odamız 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Oda ve Borsalar Kanunu çerçevesinde verdiği hizmetlere ek olarak, Üyelerinin Kurumsal ve Bireysel Gelişimine, Eğitim ve Sağlık konularında Sosyal Yardım hizmetleri de vermektedir.

Günümüzde ise Ticaret Odamız hizmet çeşitliliğinin artırılması ve hizmet kalitesinin artırılması için kurumun ilk Stratejik Planı hazırlanmış ve hedefler belirlenmiştir. Stratejik hedeflere ulaşılması ve kurumsal yapının güçlendirilmesi için kurumumuz TOBB tarafından yürütülen Akreditasyon Çalışmalarını büyük bir titizlik ile sürdürmektedir.

Bergama Ticaret odası yol tarifi