Engelli ve Aileleri Birliği Derneği yönetimi Başkan Gürün'ü ziyaret etti. ( Anadolu Ajansı )

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği yönetimi Başkan Gürün’ü ziyaret etti

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Yönetimi (ENABİRDER) Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün‘ü ziyaret etti.

Marmaris ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Başkanı Tulgay Hasar, ziyarette Türkiye’de bir ilk olan Engelli Ailelerine Kısa Mola, Engelsiz Plajlar, Engelsiz İzciler ve Engelsiz Nakil araçları hizmetleri ile Muğla Büyükşehir Belediyesinin “Yılın Engelsiz Şehri” ödülü almasının kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.

Hasar, icraatlarıyla engelsiz bir şehir yaratmak için çalışan Gürün’e plaket takdim etti.

Türkiye’nin en prestijli ödülleri arasında yer edinen Şehir Ödülleri töreninde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Yılın Engelsiz Şehri” seçilmesinden dolayı mutlu ve gururlu olduklarını söyleyen Gürün, herkesin eşit ve adil yaşam hakkından yararlanması için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Gürün, “Birlikte aileyiz, birlikte Muğla’yız” sloganındaki aile kavramının kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, “Aile toplumsal yapının çekirdeğidir. Her aile ferdinin yüzünün güldüğü, eşit ve adil yaşam hakkından yararlandığı, mutlu ve umutlu bir şehir için çalışıyoruz. Doğuştan veya sonradan engelli olmuş aile fertlerimizin toplumsal hayatta daha fazla yer alması, normal hayatlarına devam etmeleri, onların fedakar ailelerinin de düşünüldüğü bir şehir düşledik.” dedi.

Gürün, ziyaretleri için başkan ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti. Kaynak (AA)

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Güneş Görmek

Rüyada güneş görmek, genellikle pozitif bir semboldür ve hayatınızda aydınlık, umut dolu bir dönemin başlangıcını …