Denizli Valisi Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'dan 1 Mayıs mesajı
Denizli Valisi Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'dan 1 Mayıs mesajı. ( İzmir haberleri 35 )

Denizli Valisi Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’dan 1 Mayıs mesajı

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Atik, mesajında üreten ve her geçen gün daha da güçlenen Türkiye’nin gelişmesinde bu gücün gerçek sahibinin alın teri döken emekçiler olduğunu belirtti.

Üretmenin ve emek vermek çok değerli olduğunun altını çizen Atik, şunları kaydetti:

“Ülkemizin geleceğe güvenle bakabilmesi için değerli emekçilerimiz, bunları ilmek ilmek işleyerek yarınlarımızın inşasında kendilerine düşen görevi en ulvi şekilde yerine getirmektedirler. Bizler ‘çalışanın hakkını, alın teri kurumadan verme’ hassasiyetine sahip bir kültürün mensubu bir millet olarak emeğin husule gelmiş halini ifade eden işçilerimizin daima yanındayız. En kutsal kazanç, emek vererek kazanılan helal kazançtır. Ülkemizin gelişmesi, büyümesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli pay sahibi olan emek ve alın terleriyle hayatını kazanan tüm çalışanların ve işçilerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günün’ü kutluyor, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı değerli emekçilerimize teşekkür ediyor, kendilerine ve ailelerine sağlıklı bir yaşam diliyorum.”

– Başkan Osman Zolan’dan 1 Mayıs mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye’nin istikrar içinde gelişmesine katkı sunmak adına çalışan işçi ve emekçilerin önemli bir yapı taşı olduğunu belirterek, tüm işçilerin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

“Bizim için en yüce değer emek ve alın teridir.” diyen Zolan, “İnsanı her zaman önemseyen, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir medeniyetin temsilcileriyiz. İnsan hayatında en yüce değerin emek ve alın teri olduğu bilinciyle bundan sonra da çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Kaynak (AA)

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Güneş Görmek

Rüyada güneş görmek, genellikle pozitif bir semboldür ve hayatınızda aydınlık, umut dolu bir dönemin başlangıcını …